Poštovani klijenti u toku je unapređenje web stanice FOX Electronics, molimo Vas za razumevanje u slučaju tehničkih poteškoća.
Stari sajt dostupan je na linku https://fox.rs/starisajt/ Ili nam se obratite na broj telefona 011/2415-393

O Nama

Fox Electronics nudi projektovanje i prodaju kompletnih upravljačkih elektroormana, kao i nadogradnju upravljačkih sistema, zamenu neispravnih i reparaciju zastarelih sistema automatizacije. Opremu koju ugrađujemo i koristimo možete nezavisno od toga da li je mi ugrađujemo naručiti putem naše online prodavnice, mail-a, telefonom ili lično u našim prostorijama.

Kao sistem integrator u industrijskoj automatizaciji, Fox Electronics nudi i besplatne konsultacije na polju automatizacije procesa i mašina.

Želite da unapredite upravljanje svojih mašina, ali niste sigurni da li Vam je neophodan PLC i šta sve dobijate njegovim korišćenjem?

– Vršimo procenu opravdanosti upotrebe PLC-a na Vašim mašinama i procesnoj opremi. Naše iskustvo i iskustvo naših partnera nam omogućuje da pružamo usluge konsaltinga za ispravan izbor odgovarajuće opreme na postavljene zahteve, njihove ugradnje i kasnije tehničke podrške. Poseban akcenat stavljamo na projekte koje uključuju servo sisteme.

FINDER i MEAN WELL komponente

Veliku pažnju posvećujemo komunikaciji sa našim saradnicima, znamo da je put do uspešno obavljenog posla upravo u jasno definisanim zahtevima.

Da bismo valjano obavili prikupljanje zahteva, moramo razumeti ciklus mašine i jasno definisati sve njene operacije, ali pre svega moramo razgovarati „istim jezikom“.

WebShop

Distribucija industrijske elektronike i komponente automatizacione tehnike: PLC, frekventni regulatori, servo motori i drajveri, prekidačka napajanja, releji, termoregulatori, industrijski senzori.

Inženjering

Projektovanje sistema za upravljanje industrijskih mašina i razvoj aplikacija za programabilne logičke kontrolere, programabilne terminale i SCADA sisteme. Konsalting i izvođenje radova iz oblasti automatizacije. Izrada kompletnih upravljačkih elektroormara. Servis, podrška i održavanje industrijskih mašina.